Declaratierichtlijnen kunnen per zorgverzekeraar sterk verschillen. Hierdoor worden de declaraties vaak op een verkeerde manier ingediend. Maandelijks gaat hier veel kostbare tijd inzitten. Vooral de assistentes worden hiermee belast, terwijl zij eigenlijk voor andere (medische) werkzaamheden zijn opgeleid en aangenomen. Om te voorkomen dat u kostbare tijd verliest, bieden wij u verschillende diensten aan. Zodat u en uw assistentes zich weer bezig kunnen houden met waar het in uw praktijk echt om draait!

Administratie (Vecozo/HIS)
Wij kunnen voor u de complete debiteurenadministratie uit handen nemen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de juiste declaraties op het juiste moment bij de zorgverzekeraars worden ingediend. De declaraties naar derden worden gecontroleerd en bijgehouden. Iedere maand ontvangt u een overzicht van de gedeclareerde en de binnengekomen bedragen.
Hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden. U kunt zelf een keuze maken welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Zo creƫren wij samen met u een pakket op maat!

Boekhouding:
Wij kunnen ook uw volledige praktijkboekhouding voor u bijhouden. Hieronder valt het controleren/afboeken van de binnengekomen bedragen en het doen van betalingen. Daarnaast kunnen wij de complete boekhouding voor u klaarmaken, zodat deze direct naar de accountant kan.

ICT:
Een computer is niet meer weg te denken uit uw werkomgeving, alles gaat immers digitaal. Maar wat nu als u daar problemen mee ondervindt? Presto Consultancy kan u helpen bij onderstaande werkzaamheden